Кулінарія

Огляд яловичої тушонки вищого сорту з пермі.

Враження вони про себе залишили чудові.
Прийшов нарешті черга і яловичини, дуже сподіваюся, що вона буде така ж хороша.

Оформлення упаковки стандартне для всіх видів консервів виробника – дуже симпатично на мій погляд, стилізація під домашню консервацію.

Склад тушонки повністю натуральний, ніяких харчових добавок.

Найбільш важлива інформація з етикетки:

Склад: яловичина вищий сорт, цибуля ріпчаста свіжа, сіль, перець чорний мелений.
Харчова і енергетична цінність: білок – 15 г, жир – 17 грам, калорійність – 213 ккал на 100 грам.
Маса нетто:
Маса м’яса і жиру при закладці не менше 200 грам. 235 грамів.
Термін придатності – 1 рік.

На етикетці розміщена так само і контактна інформація.

Тушонка найсвіжіша, їй немає ще й місяця.

Розкриємо і подивимося, що всередині.

На поверхні плаває зовсім невелика кількість жирку, сам бульйон рідкий.
Це говорить про те, що в банку чисте м’ясо, немає ніяких зв’язок і інших малоїстівних складових. При їх наявності бульйон, за рахунок міститься в сполучних тканинах колагену, перетворився б в желе.

Так виглядає тушонка на тарілці – чисте м’ясо без всяких плівок і зв’язок.
Ну а тепер зважування.

227 грам – трохи недотягує до ваги заявленого на етикетці.

116 грам – вага чистого м’яса. Виробник обіцяв при закладці 200 грам, з урахуванням того, що яловичина уварюється в середньому на 40%, ця вага в межах норми.

Дегустація.

М’ясо саме таке, яке і повинне бути в хорошій тушенке – не розварене в кашу, але і не жорстке, його доводиться саме жувати, але жується воно без всяких проблем. За смаком це просто хороша першокласна яловичина, спецій і солі в саму міру, запах приголомшливий.
Мабуть це найсмачніша тушонка з яловичини що я пробував.
Чесно, якби не знав що це консервоване м’ясо, подумав би що ця яловичина приготовлена вдома, вмілої господині.

Де купити.
Таку тушонку не купити в звичайних магазинах, її можна придбати тільки в інтернет-магазині виробника. Хоча начебто, в самі